Member of

Untitled Document
News & Events | IIC University Of Technology
Untitled Document
ឯកឧត្តមបណ្ឌិត ឈួន ចាន់ថន សាកលវិទ្យាធិការ​នៃសាកលវិទ្យាល័យ​អាយអាយស៊ីនៃបច្ចេកវិទ្យា បានចូលរួមពិធីសំណេះសំណាល ពិសាអាហារសាមគ្គី និងប្រគល់លិខិត​ថ្លែងអំណរគុណ ជូនថ្នាក់ដឹកនាំគ្រឹះស្ថានឧត្តមសិក្សា
សិក្សាកុំព្យូទ័រវគ្គខ្លី
***បញ្ចុះតម្លៃ 25% និងចេញវិញ្ញាបនបត្រជូនដោយឥតគិតថ្លៃ
• ចាប់ផ្តើមចូលរៀនខែសីហា ឆ្នាំ2024
• សិក្សាពីថ្ងៃចន្ទ-សៅរ៍
• មិនចេះអង់គ្លេសក៏រៀនបានដែរ
គណៈប្រតិភូនៃ​សាកលវិទ្យាល័យ China University of Technology (Taiwan) បានមកទស្សនកិច្ច​នៅសាកលវិទ្យាល័យ IIC
ទស្សនកិច្ចសិក្សានៅប្រទេសចិន
ទស្សនកិច្ចសិក្សានៅទីក្រុងគុនម៉ិញ KUNMING លើកទី2 ឆ្នាំ2024
ចុះឈ្មោះចាប់ពីថ្ងៃនេះ រហូតដល់ថ្ងៃ31 កក្កដា 2024
បុគ្គលិក និងនិស្សិត​នៃសាកលវិទ្យាល័យ​អាយអាយស៊ី​នៃបច្ចេកវិទ្យា បានចុះទស្សនកិច្ច​សិក្សានៅក្រុមហ៊ុន DAI-ICHI CAMBODIA
សូមអបអរសាទ​ការបញ្ចប់ថ្នាក់​បរិញ្ញាបត្រជាន់ខ្ពស់ ជំនាន់ទី14 សម័យការពារថ្ងៃទី22 ខែថមិថុនា ឆ្នាំ2024
ក្រុមការងារសាកលវិទ្យាល័យ IIC បានដឹកនាំសិស្សទៅ​ពិនិត្យសុខភាព ដើម្បីត្រៀមចេញ​ដំណើរទៅសិក្សាកម្មវិធី 3+4 តៃវ៉ាន់
ក្រុមការងារសាកលវិទ្យាល័យ IIC បានដឹកនាំសិស្សទៅពិនិត្យសុខភាព ដើម្បីត្រៀមចេញដំណើរទៅសិក្សាកម្មវិធី 3+4 តៃវ៉ាន់ (សិក្សា 3ឆ្នាំនៅវិទ្យាល័យ និងបន្តថ្នាក់បរិញ្ញាបត្រ 4ឆ្នាំនៅសាកលវិទ្យាល័យ) នាខែសីហា ឆ្នាំ2024 ខាងមុខនេះ។
` `